Inici  Qui som

ARTGEST

Una empresa de serveis que treballa amb dues línies d’actuació

Per una banda treballem el món cultural des de tots els vessants possibles, tant la programació com la infraestructura de les festes.
Per una altra banda ens dediquem a l’educació en el lleure a diferents nivells: com els casals de vacances, els parcs de Nadal o les ludoteques i casals infantils, tant per a infants com per a joves.

ARTGEST,S.L. va ser creada l’hivern de l’any 2011 per professionals del lleure i l’àmbit sociocultural amb ganes d’oferir un servei diferent i original i amb una idea clara des del seu naixement que és la qualitat dels nostres projectes per sobre del seu benefici econòmic. Creiem en el comerç just i és per això que tots els nostres projectes tenen un marge de benefici no superior al 15% de la facturació. Tanmateix creiem en la professionalitat dels nostres treballadors/es i valorem de forma molt alta la seva feina, i és per això que sempre oferim tot allò que ens demana el conveni col·lectiu de l’educació en el lleure i a més intentem sempre millorar les condicions laborals de tots els implicats/des en els nostres projectes.

Dintre del nostre concepte d’educació en el lleure creiem en el treball en equip i la feina horitzontal. Fugim de les estructures piramidals i preferim donar capacitat als nostres directors/es per a prendre decisions, ja que creiem que les persones donen més de si mateix si veuen el projecte com una part seva.
Des de la direcció de l’empresa supervisem els projectes i assessorem en tot el necessari als professionals destinats, vigilant que es compleixin les directrius bàsiques de cada projecte dintre de la llibertat que atorguem. Tots els nostres responsables de projectes han crescut amb nosaltres des del principi i la seva aportació als projectes és enriquidora i permet tenir idees noves i en constant moviment. Tots els nostres projectes s’adapten a la demanda particular i no es basen en reedicions d’altres projectes ja acabats o en funcionament.

La nostra empresa té totes les assegurances necessàries per les seves activitats i es gestiona respectant tots els convenis laborals i legals.

Clients